İZMİR / KONAK - Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuz öğrencileri tarafından Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliğinde yürütülen "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi " ve MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün başlattığı "Eğitimde Tek Yürek Projesi " kapsamında depremden etkilenen Şanlıurfa ve Hatay illerindeki kardeş okullarımızın ihtiyaçlarında kullanılmak üzere " Ramazan Sandığı " uygulaması başlatıldı. Ayrıca depremden etkilenen kardeş okullarımız yararına Okul Aile Birliğimiz tarafından kermes düzenlendi.  Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Cumhurbaşkanlığının  2022/6 Genelgesi ile 2022 yılının  "Mevlid (Vesiletü'n Necat)" ın yazarı olan ve vefatının 600. yıldönümü sebebiyle "Süleyman Çelebi Yılı" olarak kutlanacağı belirtilmiştir. "Mevlid" adlı eser başta Balkanlar ve Orta Asya olmak üzere pek çok ülkede mübarek gün ve gecelerde,ölüm,sünnet,evlilik gibi törenlerde okutulmaktadır.

Okulumuzda Süleyman Çelebi'yi yad etmek ve hayatını/eserlerini öğrencilerimize tanıtmak için bir program düzenlendi. Programda yardımseverlik ve merhamet teması üzerine öğrencilerle söyleşi yapıldı. Kur'an-ı Kerim  okunarak dualar edildi.  Öğrencilere hadis kartları ve ikramlar dağıtıldı. Katılım sağlayan öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Çalışmaları kapsamında okulumuzda Peygamber Efendimiz (SAV) 'in hadislerinin de yer aldığı resfebe yarışması düzenlendi. İlk üçe giren çalışmanın sahibi olan öğrenciler kırtasiye seti ile ödüllendirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Büyük İlçeler Güven Dönüşüm Projesi kapsamında İzmir Kitap Fuarı gezimizi gerçekleştirdik.Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu adına başta Konak İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Serdal ŞİMŞEK' e ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmir Emniyet Müdürlüğü koordinesinde yürütülen '' SİBERAY Projesi" kapsamında tüm öğrencilerimize güvenli internetin kullanımı için öğrencilere yol göstermek ve konuyla ilgili farkındalık yaratmak amacıyla seminer gerçekleştirildi.Semineri veren İzmir Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polis memurlarımıza ve Psikolojik Danışman Güneş DOST' a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda okullarına kavuşmalarını diliyor hepsini heyecanla bekliyoruz.

Ock

Okulum Temiz Belgesi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Serdal ŞİMŞEK Tarafından Takdim Edilmiştir.

Ön Kayıtlarımız Başlıyor. Bilgi ve Kayıt İçin

Okul Müdürlüğü 0232 469 36 05

Suna ÇELİKBİLEK

Mrt

https://t.co/fLuctdnIzO 'da her yaş grubu kendince birsey bulacak. Evde kendi kendinize bilişim ve sanat alanında neler yapabileceginize siz de şaşıracaksınız.

Mrt

Okulumuz Koridorları artık çok eğlenceli, öğrencilerimizin her an buluşabileceği akıl ve zeka oyunları sayesinde ilgi artıyor eğlence ve rekabet güçleniyor

2. Geleneksel Zeka ve Akıl Oyunları turnuvasında  İlçe Birincisi Olduk!!!